Dafina Zeqiri është një ndër këngëtaret më të dalluara në skenën muzikore.

Gjithmonë njihet për ndryshime të shumta në paraqitjet fizike, duke eksperimentuar në forma të ndryshme.

Me këto imazhe të shumta, ajo çdo herë është pjesë e lajmeve rozë, duke u shkruar për pozat e zjarrta që publikon.

Veprimi i radhës befason duke u shfaqur krejtësisht pa vetulla dhe tejet ndryshe.

https://www.instagram.com/p/CFpSOUUhlAa/