Donald Trump, presidenti i Amerikës, ditën e djeshme është konfirmuar pozitiv ndaj Covid-19. Ai ka dhënë menjëherë lajmin për popullin e tij dhe është nisur drejt “Walter Reed National Medical Center”, pasi ka patur disa komplikacione.

Në këtë klinikë Trump është në dorën e 8 mijë mjekëve më të mirë të vendit.

Ajo që ka habitur të gjithë përveç faktit që ai ka një trajtim special është suita mjekësore ky ai po qëndron. Mjafton të shihni fotografitë me poshtë dhe do ta kuptoni dhe ju:

Burimi: Living