Elton John bashkë me famijen po bën disa ditë pushime në Capri të Italisë. Gjatë një dreke në një lokal buzë detit nuk ka vendosur maskën.

Aktualisht në atë zonë maska është e deryruar në bare, lokale dhe restorante. Ai postoi një foto nga ambientet e brendshme të lokalit me një mik, përqafuar dhe pa maskë.

Institucionet përkatëse do marrin masa edhe ndaj tij. Ata kanë deklaruar se rregullat janë bërë për të gjithë, edhe për personazhet vip.

Maksimumi i gjobës është 1 mijë euro, kurse minimumi 400 euro.

Burimi: Daily Mail