Një ndër aktoret më aktive në vend, Majlinda Kasumoviq, na shfaqet në një set fotografish të realizuar nga fotografi i njohur Shenoll Zehri.

Edhe kësaj radhe Majlinda, duket atraktive, me një bukuri natyrale.

Kujtojmë që ajo është një nga aktoret e gjeneratës së re e angazhuar në shumë projekte filmike dhe teatrale

Majlinda Kasumoviq, është edhe pjesë e trupës rezidente në Teatrin Kombëtar të Kosovës, ku ndër vite ka interpretuar disa role të cilat e kanë bërë të njohur dhe të dashur për publikun shqiptarë./femmagazine.3klikanet.local