Ndërkohë që debati ishte i ndezur mes Trump dhe Biden në diskutimin e dyte të parë publik, sytë u hodhën nga gratë e tyre, prezente në sallë për të mbështetur bashkëshortët.

Zonja e Parë Melania Trump zgjodhi një kostum xhaketë me pantallona, me vija të Dolce & Gabbana-s, që kushton 3340 dollarë.

Kurse kandidatja për Zonjë e Parë Jill Biden veshi një fustan jeshil prej mëndafshi që nuk ishte i ri. Të njëjtin e ka veshur edhe në tetor të 2017-ës në një aktivitet bamirës.

Të dyja kishin vënë maska, Melania e kombinoi me këmishën e bardhë, kurse Jill me fustanin.

E pranishme ishte edhe Ivanka Trump, vajza e presidentit dhe krahu i tij i djathtë që gjithashtu kishte veshur kostum: pantallona me xhaketë, por në ngjyrë të bardhë.

Burimi: Daily Mail