Lokali i kuzhinierit të famshëm, Nusret, në Boston i njohur si Salt Bae është mbyllur. Shefi i famshëm i kuzhinës, për mënyrën se si kripos mishin, ka thyer rregullat anti-Covid.

Njerëzit në lokal s`mbanin maska, nuk ruhej distanca fizike dhe nuk kishte menaxher për sigurinë e ushqimit.

Këshilltari i qytetit, Ed Flynn ka thënë se ka zero tolerancë ndaj këtyre shkeljeve dhe ndaj do kërkojë pezullim të pacaktuar të licencës.

Burimi: Boston.com