Fem Magazinë, ka lansuar sot dyqanin online, ku do të mund të bleni produkte veshmbathjeje për femrat dhe aksesor te ndryshëm.

Përves kësaj iniciative Fem Shoping, do ti mundësoj secilës femër që të blej nga komoditeti i shtepisë.

Artikujt që do te jenë në dynanin e Fem Shoping, janë brende nga kompani të njohura që veprojnë në Kosovë, Shqipëri por edhe në vende të tjera të botës.

Për të qenë në rrjedha rreth koleksionit në disponim në dyqanin online Fem Shoping, klikoni në linkun poshtë dhe pëlqeni faqen në Facebook.

https://www.facebook.com/Fem-Shoping-111376180699739

Ndërsa në Instagram :

https://www.instagram.com/fem.shoping/