Disa nga markat e njohura kanë zbuluar trendin e çantave të pranverës 2021. Nga stili me rrjetë dhe me aksesorët si gurë, tek ngjyrat super të ndritshme si nuancat e blusë apo e verdha, tendenca për çantat e pranverës 2021 bën këdo që të dojë të paktën një prej tyre. Disa prej tyre janë me pupla në të zezë dhe të bardhë, disa tepër të vogla për tu quajtur çanta, vendosen dhe në qafë.

Shihni si më poshtë dhe na tregoni kë do zgjidhnit.

Molly Goddard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Richfresh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burberry

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fendi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dsquared2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blumarine