Në këtë shtatzëni të dytë Araban nuk ka qenë shumë e pranishme në rrjetet sociale me fotografitë me barkut të rrumbullakosur.

Ajo ka ndarë me ndjekësit ushqimet e saj te preferuara dhe regjimin e shëndetshëm që po mban por jo foto personale.

https://www.instagram.com/p/CElsfH8AkS1/

Pak kohë më parë ajo u fotografua nga Panorama së bashku me djalin e saj Jonin duke ngrënë akullore në zonën e bllokut ndërsa sot është fotografuar nga ison-style me partnerin dhe babain e ardhshëm, regjisorin Eduart Grishaj. Të dy të lumtur në pritje të fëmijës.