Flautistja e njohur shqiptare, Erëmira Çitaku, ka qenë artistja e radhës në fokusin e fotografit Shenoll Zehri.

Çitaku, vjen e bukur dhe atraktive si asnjëherë më parë, e veshur me shumë klasë nga kreatorja Flutura Dedinja.

Flautisja e shumë koncerteve në Kosovë dhe vende të ndryshme evropoiane, edhe në këtë set fotografishë, pozon me flautën e saj, duke treguar kështu se ky instrument është pjesë e pandashme e jetës së saj.

Krahas koncerteve dhe ngjarjeve të tjera me karakter kulturor, kujtojmë që Erëmira Çitaku, është e angazhuar edhe si pegadoge në Fakultetin e Arteve, Dega e Arteve muzikore në Univesitetin “Hasan Prishtina”. /femmagazine.3klikanet.local