Jennifer Aniston dhe Brad Pitt u takuan virtualisht. Pitt mori rolin e Brad Hamilton, i luajtur fillimisht nga Gjykatësi Reinhold, ndërsa ish-gruaja e tij Jennifer, luajti mbretëreshën seksi të shkollës së mesme Linda Barrett.

Si pjesë e skenarit Jenn iu drejtua Brad-it: Ç`kemi Brad, e di që je shumë seksi?

Ai qeshi i sikletosur. Si për ironi të fatit, ose i zgjedhur qëllimisht nga drejtuesi Morgan Freeman, edhe roli që Pitt mori, quhej Brad.

Jennifer e tha fjalinë me seriozitet e futur në rol, por fansat e ish-çiftit aq deshën.

https://www.instagram.com/p/CFQrjEJo5-c/

Shanset që të dy të jenë bashkë janë të vogla. Pitt është lidhur me modelen Nicole Poturalski, 27 vjeçe, nënë e një djali.

Burimi: Daily Mail