Pavarësisht temperaturave të larta, jemi zyrtarisht në vjeshtë. Që do të thotë, shpenzime shtesë për veshjet e sezonit të ri që do të na duhen për muajt në vazhdim.

Tregohuni të zgjuar që në fund të blerjeve të ndiheni krenarë! Kushtojini vëmendje detajeve trend të këtij viti dhe mos shpenzon rrogën në gjëra që nuk ju duhen!

Përpos gjërave bazike, janë disa elementë që do t’ju bëjnë të dukeni stil, pa zbrazur kuletat!

Jakat

Xhaketat me rrip në mes

Përdorni jelekët e trikotuar

Palltot e lëkurës

Çizmet e gjata deri tek gjuri

Mos harroni detajin e zinxhirit!

Thekët!

Burimi: Anabel