Justin Bieber dhe Hailey Bieber kanë vendosur të blejnë një tjetër pronë të kushtueshme në emrin e tyre.

“HarpersBazaar” ka zbuluar se dyshja ka blerë një vilë të re në parkun e “Beverly”, e cila është e njohur për shtëpitë e shtrenja dhe të kushtueshme.

Kjo blerje i ka kushtuar dyshes plot 26 milionë dollarë dhe ka brenda gjithçka i duhet çiftit, përfshirë kuzhinën e madhe, librarinë, palestrën, dhomën e teatrit, 10 tualete për çdo ambient etj.

Nëse imagjinata juaj ka nisur ta imagjinojë vendin, mjafton t’i hidhni një sy fotove më poshtë:

https://www.instagram.com/p/CC4PmiCJ83Z/

Burimi: Who