Çifti i njohur i showbizit shqiptar, Ermal dhe Ariana Fejzullahu, janë tejet aktiv jo vetem me udhëtime në vende të ndryshme, por edhe me shpërndarjen në rrjete sociale të momenteve interesante që kalojnë së bashku.

Së fundmi është Ariana, bashkëshortja e këngëtarit të estradës, ajo që ka ndarë disa fotografi në Instagram.

Familja Fejzullahu po kalon pushime në bregdetin e Turqisë, respektivisht në Bodrum.

Patjetër vëmendje në këtë rast merr Ariana, e cila si gjithmonë kujdeset për të shpërndarë fotografi, ku ajo duket në formë dhe tejet e bukur.

Në vijim sjellim disa foto, të Ermalit, Arianës dhe vajzës së tyre:

 

www.femmagzine.net