Reperi i njohur shqiptar me famë ndërkombëtare, Gashi, do të japë intervistën e tij të parë për një televizion shqiptar. Gashi do të jetë pjesë e “Special Edition by Arjola” me moderatoren Arjola Shehu.

Ajo ka publikuar promon e intervistës, ku Gashi shprehet se dëshiron që kur të vijë në Shqipëri të gjejë një nuse këtu dhe mos të kthehet më në Amerikë.

Përpos kësaj, Gashi ka zbuluar se e ka në mendje të organizojë një koncert në Shqipëri, që dëshiron të jetë madhêshtor. Megjithatë për më shumë detaje na mbetet të presim deri të hënën për të parë intervistën e plotë.