Nëse je njeriu që vdes për lulet, por shtëpinë e ke në pallat, atëherë mund të improvizosh një kopsht edhe brenda katër mureve. Bright Side ka disa ide se si t`i shfrytëzosh vazot e vjetra ose gota e çajnik që s`i përdor prej vitesh.

Me lule, pambuk, bar dhe dhe gurë të përmasave të ndryshme mund ta çosh natyrën në çdo cep të shtëpisë.

I gjithi çfarë të duhet është durimi dhe kreativiteti.

Sa për nisje, frymëzohu nga këto foto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burimi: Bright Side