Të gjithë e dini që moderatorja Arbana Osmani është në ditët e fundit të shtatzënisë dhe se është në pritje të një djali.

Ajo nuk ka thënë shumë gjëra gjatë kësaj pritjeje përveç se lajmit për ardhjen e një bebushi tjetër në jetën e saj dhe mënyrës së të ushqyerit që ajo po ndjek.

Së fundmi fansat janë bërë shumë kurioz përsa I përket emrit të vogëlushit dhe Arbana nuk ka rezistuar për t’i dhënë një detaj të vogël.

”E di që është shumë herët, por cilët janë emrat e tu të preferuar për fëmijë?”– ka pyetur ndjekësja.

“Emrat shqiptarë,”– është përgjigjur Arbana.

Burimi: Living