Dita e fundit e gushtit ka konsistuar në hapjen e disa shkollave private në vend.

Edhe vogëlushja e moderatorit, Ardit Gjebrea, Anna ka nisur ditën e parë të shkollës. Arditi ka treguar gjithmonë përkushtimin e tij ndaj Annës dhe sigurisht që e ka shoqëruar në nisjen e këtij viti shkollor.

Ai ka ndarë një foto krah vajzës, e cila duket e veshur me uniformën e shkollës.

“Vit të mbarë shkollor”, shkruan moderatori. Kujtojmë se edhe vetë Arditi po përgatitet për një tjetër sezon të suksesshëm të “E diela shqiptare”, që siç ka treguar gjithmonë nuk do kishte mundur ta realizonte pa mbështetjen e familjes së tij.

https://www.instagram.com/p/CEi4Sb6Ht2h/

Burimi: Who