Shumë nga fëmijët e personazheve të ekranit ngjajnë “si dy pika uji” me prindërit e tyre, por duke i shtuar kësaj edhe veshje të njëjta deri në detaje e madje dhe të njëjtat poza, fëmijët duken si një version pak më i vogël i prindërve të tyre. Prova për këtë është Inis Gjoni dhe vajza e saj, Coco-Antonel.

Me të njëjtat syze me skelet të bardhë, cat-eye e me rroba banjot thuajse njësoj, duke pozuar në plazh, Inis dhe e bija nuk mund të ngjanin më shumë me njëra-tjetrën:

https://www.instagram.com/p/CEL-2y0hU96/

Nuk është hera e parë që ato shfaqen me veshje të ngjashme ose të kombinuara së bashku.

Coco-Antonel aktualisht po merret me muzikë, duke u angazhuar në kurse këndimi në një moshë fare të vogël.

Burimi: Anabel