“Kurrë më parë s`kam përgatitur një valixhe më të bukur”, shkruan Olta Gixhari para valixhes së hapur duke e bërë gati për ta marrë me vete në maternitet. Body-t e djalit, çorapet, këpucët e para thuajse të gjitha të bardha. Nuk ka rezistuar as Body-ve me arushë e as atyre me mbishkrime si “I love Papa”, por i ka rezistuar ngjyrës blu, zakonisht mbizotëruese për djemtë.

https://www.instagram.com/p/CEHNIphn–x/

Pas saj duket edhe dollapi i vogëlushit me rrobat e vendosura në varëse sipas rradhës dhe llojit. Arushët pak më poshtë.

Olta do e sjellë në jetë djalin në Spanjë aty ku edhe jeton dhe këto duhet të jenë ditët e orët e fundit të pritjes së ëmbël.

Burimi: Tirana Post