Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale do të mbajë dëgjim publik për Projektligjin për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19.

Nga Kuvendi i Kosovës kanë njoftuar se dëgjimi publik për Projektligjin për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 do të mbahet në ora 13:00 në sallën C301.

Numri total i rasteve pozitive deri më tani është 10 mijë e 247 raste nga 40 mijë e 646 persona të dyshimtë në COVID-19, me gjithsej 327 raste të vdekjes të cilët kanë pasur sëmundje të tjera shoqëruese.

Burimi: Sinjlai.al