Këngëtarja me origjinë shqipte ka postuar një IsntaStory ku tregon se është e sëmurë. Në situatë pandemie që jemi, gjithkush mendon se mund të jetë infektuar nga koronavirusi, por këngëtarja ka treguar se vuan nga infeksioni i sinusit.

‘E sëmurë dhe e lodhur nga infeksioni i sinusit’, shkruan Bebe Rexha.

Infeksioni i Sinusit është inflamacion i indeve dhe membranës dhe karakterizohet nga dhimbje koke, mucus, ethe dhe dhimbje në zonën e fytyrës.