Modelja amerikane Kendall Jenner ka hapur dyert e shtëpisë për Architectural Design.

“Më pëlqejnë shtëpitë që kanë karakter. Kur hyra këtu gjeta paqen”, ka deklaruar Jenner.

Arredimi i përket stili mesdhetar, derisa modelja tregon se qëllimi i saj primar ka qenë që ambientin ku jeton ta bëjë të rehatshme.

Udhëtimet e shumta për shkak të punëve të biznesit e lodhin dhe për Jenner, shtëpia është vendi i relaksim për të.

Shtëpia e re e ka bërë të qëndrojë më shumë në kuzhinë për të gatuar. Kendall zbulon me këtë rast se është një amvisë e mirë./femmagazine.3klikanet.local