Për t`u dukur bukur nuk është kusht të shpenzosh shumë. Edhe me pak para mund të dukesh si miliardere. Nga Miranda Kerr, Ciara e deri tek Hailey Bieber, të gjitha kanë bërë edhe zgjedhje të lira, por që duken sikur u kanë kushtuar në pasuri të tërë.

Ti merr idetë, pastaj mund edhe t`i qepësh tek stilistja jote e preferuar.

Bluza 45 dollarëshe e Hailey Bieber

Djathas fustani Zara 75 dollarë, majtas 100 dollarë

Fustani Mango 60 dollarë i Irina Shayk

Fustani i kuq 47 euro H&M dhe tjetri i së njëjtës firmë 10 euro

Bluza 40 dollarë H&M e Emily Ratajkowsky

Fustani 28 dollarë i Ciara-s në mbrëmje Gala

Bluza Zara 40 dollarë e Mbretëreshës Letizia

Burimi: Bright Side