Pandemia duket se nuk e ka prekur sektorin e turizmit në Kroaci. Kryesisht turistët amerikanë po mbushin hotelet dhe resorte të tjerë priten të hapen.

Resorti i ri Maslina, në mes të një pylli me pisha, me pamje nga Deti Adriatik do të hapet këtë muaj si një nga më luksozët. Me 33 dhoma, 17 suita dhe 3 vila, në të gjitha integruar element të natyrës.

Amerikanëve ua kanë mbyllur dyert një pjesë e mirë e vendeve të BE-së, por jo Kroacia. Kusht për hyrjen në territorin e tyre është një test negativ ndaj Covid-19, kryer deri në 48 orë para udhëtimit.

Burimi: Forbes