KUSH JEMI NE

FEM CREATIV është Agjenci e Marketingut Digjital, e themeluar në Prishtinë, në vitin 2019.

Grupi i klientëve potencialë që gjenden në internet është një grup shumë më i madh njerëzish sesa ka gjasa të jeni në gjendje të tërheqin në nivel lokal. Duke përdorur Marketing Digjital, mund të arrini një audiencë të jashtëzakonshme në një mënyrë që është edhe me kosto efektive dhe e matshme.

SI MUND T’JU NDIHMOJMË NE?

Ekipi ynë përbëhet nga profesionist të fushës së marketingut,dizajnit dhe shkrimit kreativ.
Shërbimet që FEM CREATIV ofron, u mundësojnë bizneseve që të kenë prezencë më të madhe në internet, në veçanti në rrjete sociale.

KONKURRENTËT TUAJ JANË ONLINE

Që biznesi juaj të jetë i suksesshëm, duhet t’i kushtoni vëmendje konkurrentëve tuaj dhe të mësoni nga ata.

OFERTAT

FEM CREATIV, ofron tri oferta për bizneset.

BAZIKE 100 Euro

STANDARD 120 Euro

PREMIUM 150 Euro

Për më shumë rreth ofertave na shkruani në email fem.creativ@gmail.com

ose na kontaktoni në numrin e telefonit 049 720 033