Ditëlindja e 66-të e kancelares gjermane Angela Merkel e ka ndryshe si asnjëherë më parë: Me një maskë në gojë, pa mundur të përqafojë apo ti japë dorën anëtarëve të kabinetit por edhe kolegëve, edhe pse një dhuratë e mori.

Ajo ndodhet në Këshillin Europian ku do të diskutohet për Fondin e Rimëkëmbjes dhe buxhetin e BE-së për 2021-2029.

Merkel është fotografuar bashke me kryeministrin portugez, Antonio Costa, i cili gjithashtu ka ditëlindjen dhe mbush 59 vjeç. Duket se ka qenë ai që i ka bërë dhuratën që mban në duar.

https://www.instagram.com/p/CCvp_elDYsS/

Burimi: Tirana Post