Pas njoftimit të Kanye West se do të kandidojë për t’u bërë president i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, raportohet se reperi po përballet me çrregullimin  e bipolaritetit.

Kanye – i cili ka folur edhe në të kaluarën për të qenurit bipolar, – “ka bërë një punë të paqme për përmirësimin e tij’, raporton People.

“Kim është e shqetësuar, si e gjithë pjesa tjetër e familjes. Është jashtëzakonisht stresuese për Kim, sepse sjellja e Kanye-s është e paparashikueshme. Ajo është e shqetësuar,” shtoi burimi. “Episodet zakonisht zgjasin për disa javë dhe më pas gjërat kthehen në normalitet. Kim shpreson se kështu do të ndodhë edhe këtë herë.”

Kanye West njoftoi se do të kandidojë në zgjedhjet e ardhshme presidenciale. Ai dha një intervistë të çuditshme për Forbes, ku ndër të tjera tha se do të krijojë partinë politike The Birthday Party.