Naya Rivera, 33 vjeç është zhdukur në liqen teksa kishte dalë për shëtitje me djalin e saj me një varkë të marrë me qira.

Varka u dallua nga një tjetër që po lundronte dhe Brenda saj ndodhej djali 4 vjeç, në gjumë, por asnjë gjurmë e aktores nuk duket.

Vogëlushi u ka treguar policëve se mamaja e tij u hodh në liqen dhe më pas nuk u kthye më. Nisën menjëherë kërkimet për aktoren dhe u ndërprenë gjatë natës për shkat të vështirësisë nga errësira.

Burimi: Tirana Post