Qeveria e Kosoves ka marrë vendim që të rihapë Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Këtë e ka bërë të ditur Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj.

https://www.facebook.com/501036319943253/photos/a.582552938458257/3152606484786210/?type=3&eid=ARDohNwJ8DL_TNQjKMDfUNif4YBRRPPiYDZr7aS5QT6Ui0L6bvg7-R4LmOEjN4nTAQGbYUr51GciHUy5&__xts__%5B0%5D=68.ARAF0k9KIFLynI-UxHntBY2NP1ZS-F6R-CzpVD0dv5PjF8seR9OlP5ROOnX6ow8kIfUkNGaHGbi6fm2GRJpEx3dGG3Ur3cReu1XCrtf-pEYu-f0uMTpq0MeZhNGq-wYP2AGWftWwfFg_6J8lVFsYrOK3xaWJtX5YOtFYpViHDbnZDfMMl0WBuUWnQJyMkyjroAFhyNnBEIoNT5e6xtDIT4AnxBBHORMmM32T49Zufgeoc9Is7WKPImNLS7qDZzVM5WRZk1hxX8dIdrivXQtr7xj9a0lCw8NOws-Sq5JTeVj835MJjMljnwUdUOWokvt47iTaYPAyDGhokl0LLBX7PRbz0Q&__tn__=EHH-R

” E morëm vendimin e shumëpritur. Gjatë ditëve të fundit kam aktivizuar të gjitha kapacitetet për t’i bërë përgaditjet për ta hapur sa më parë Aeroportin “Adem Jashari” të Prishtinës, me qëlimin kryesor që t’i mundësohet mërgatës sonë ardhja në vendlindje. Mërgata jonë e çmuar është shpresë dhe mbijetesa e shumë familjeve në Kosovë. Mirësevjen mërgate, pwrfundon postimi i ministrit Zemaj. /femmagazine.3klikanet.local