Nga dita e premte, 26 qershor, nëse hyni në Maqedoninë e Veriut nuk do të jetë e nevojshme të tregoni test negativ PCR dhe të shkoni në vetizolim 14 ditor.

Qeveria maqedonase po ashtu ka vendosur që nga data 1 korrik të hapet edhe Aeroporti Ndërkombëtar Shkup dhe Aeroporti “Shën Apostull Pavle” në Ohër, raportojnë mediat shqiptare në Maqedoni.

Ndryshe, Qeveria si masë për të parandaluar përhapjen e coronavirusit, nga 15 marsi ka mbyllur aeroportin e Ohrit ndërsa nga 18 marsi aeroportin e Shkupit.