Dukesha Kate njihet se është një fotografe e talentuar, por postimi i saj i fundit na e vertetoi këtë gjë akoma më shumë.

Familja mbretërore Britanike ndau me fansat disa fotografi të princit William i cili në fundjavë festoi ditëlindjen e 38 dhe gjithashtu festoi si të gjithë baballarët e tjerë “ditën e babait”.

Ashtu si me shumë raste të tjera të veçanta mbretërore, fotografitë e rejau publikuan në festimin e të dyja festave.

Kensington Royal, postoi fotografitë e William dhe tre fëmijëve të tij, Prince George, gjashtë vjeç, Princesha Charlotte, pesë dhe Prince Louis, dy.

Burimi: LIving