Dy artistët e njohur, Capital T dhe Ledri Vula, ashtu siç paralajmëruan, sot publikuan kënga e re.

Kënga titullohet DMP, dhe u realizua edhe me videoklip.

Të gjithë adhuruesit e muzikës së artistëve, mund ta ndjekim më poshtë vikdeoklipin e këtij bashkëpunimi.