E dimë që vera është stina e fustaneve, e rrobave të freskëta dhe të lehta. Mirëpo, kjo s’do të thotë se s’mund të vishni pantallona, mjafton të gjeni modelet që ju përshtaten dhe ju bëjnë të shpalosni stilin tuaj.

Plus na lejoni t’ju themi se pantallonat e kësaj vere janë super të bukura, komode dhe të veçanta. E përbashkëta e madhe që kanë pantallonat e këtij sezoni është gjatësia. Rregulli numër 1 i pantallonave të verës së 2020-ës është se duhet të jenë mbi kyç. Një tjetër detaj i rëndësishëm është ngjyra. Guxoni me ngjyrat dhe printet, do ta bëjnë veshjen tuaj të duket shumë stil dhe do të bini menjëherë në sy.

Veshja juaj e zyrës këtë vit s’ka pse të jetë e zakonshme. Mund t’i përmbaheni kodit të veshjes, duke qenë njëkohësisht edhe shumë trendy.

Ja disa prej modeleve që do t’ju frymëzojnë për kombinimet e verës.

 

Burimi: Revista Class