Nëse bëni pjese tek grupi i grave që kanë kuptuar se depilimi me dhimbje nuk bën për ju atëherë hidhini një sy guidës së fundit sipas ekspertëve për depilimin me brisk, në mënyrë që most ë ngelen shenja apo irritime:

1-Bëni skrab për këmbët: Shpesh na ndodh që të kemi qime nën lëkurë ndaj dhe skrabi është hapi I parë dhe më I rëndësishëm për ti nxjerrë ato në sipërfaqe dhe për të hequr lëkurat e vdekura.

2: Zgjidhni vajin kremin që bën për ju: Jo të gjithë e gjejnë veten mirë tek shkuma e rrojes. Ndaj duhet të provoni cili është vaji ose kremi I duhur për ju. Shumica e personave mendojnë se vaji I kokosit është perfekti!

3- Pasi të keni lyej këmbët me vajin përkatës zgjidhni briskun që është I duhuri. Në ditët e sotme kemi dhe brisqe të reja përvec atyre të thejshtëve. Shumë prej grave zgjedhin opsionin e shoqëruar me një sapun të cilim e gjejmë në të gjithë supermarketet.

Burimi: Living