Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, gjatë ditës së sotme (e premte) ka takuar aktoren Adriana Matoshi, e cila është shpërblyer me çmimin si aktorja më e mirë në Festivalin e Francës “See A Paris”.

Dumoshi ishte shprehur mirënjohëse për kontributin që aktorja po jep në promovimin e kulturës, duke ndarë si dhuratë një okarinë.

“Dua t’i përkrah maksimalisht aktorët dhe ata që realizojnë dhe promovojnë vlerat tona të mirëfillta kulturore. Tashmë është një fakt i ditur se filmi po tregon sukses në arenën ndërkombëtare krahas sportit. Kësisoj, në nivel shtetëror nëse e vlerësojmë, pa dyshim se prezantimi i kulturës tonë po realizohet nëpërmjet filmit”, tha mes tjerash ministrja.