Njëri nga stilistët e modës, Valdrin Sahiti, tash e sa kohë i është rikthyer punës në studion e tij.

Si gjithmonë, ai vazhdon të jetë inspirim dhe i pëlqyer jo vetëm nga personat publik dhe këngëtarët e estradës, por edhe nga njerëzit e rëndomtë.

Kreacionet e stilistit nga Kosova, vazhdojnë të jenë unike dhe shkëlqyese.

Stilisti punën e tij kreative, gjithmonë e ndanë me nxjekësit në rrjete sociale.

Valdrin Sahiti, ka ndarë në Instagram, disa nga kreacionet e tij, të cilat qysh në shikim të parë të lënë pa frymë.

Besojmë se secila femër do ta ëndërronte një veshje të këtillë.

Femmmagazine ju sjellë disa nga kreacionet e Valdrin Sahitit. /femmagazine.3klikanet.local