Çifti i njohur i showbiznesit Kelly Clarkson dhe partneri i saj Brandon Blackstok, po i japin fund martesës, pas plot 7 vjet jetese së bashku.

Revista prestigjioze People ka njoftuar se 38 vjeçarja ka kërkuar letrat e divorcit.

Çifti është martuar në vitin 2013 dhe janë prinër të dy fëmijëve.

Ndërkohë Blackstok ka edhe dy fëmijë të tjerë nga martesa e mëparshme.

Ende nuk janë bërë të ditur arësyet që shtynë çiftin t’i japin fund martesës.

Por burime brenda ciftit thonë se planet për rritjen e familjes edhe me një fëmijë tjetër kanë qenë shkaktarët që shtynë ata të marrin një vendim të këtillë.

Ky burim i ka thënë revistës së Clarkson, ishte shumë e interesuar të ketë dhe një fëmijë, por partneri kishte refuzuar këtë gjë.

Burimi: People