Ka kohë që Enca Haxhia, ka paralajmëruar projektin e saj të ri “Ku mete” i cili u vonua për shkak të pandemisë.

Por, tashmë është finalizuar dhe klipi dhe gjithçka është gati për tregun muzikor.

https://www.instagram.com/p/CBNrZ5OgoGw/

Këtë e ka bërë të ditur këngëtarja, e cila ka thënë se videoklipi i projektit “Ku mete” do të publikohet sot në ora 17:00 në kanalin YouTube. /femmagazine.3klikanet.local