Elgit Doda, së bashku me kantautorin e njohur, Alban Skëndersaj, kanë ardhur për publikun shqiptarë me një projekt të ri.

Doda, ditë më parë e ka paralajmëruar projektin e përbashkët me Alban Skënderajn.
Doda pati thën se dueti është një bashkëpunim i jashtëzakonshëm dhe se do të jetë hit i kësaj vere.

Kënga e shoqëruar me videoklip, tashmë është publikuar. Mbetet nga adhuruesit e muzikës të japin vlerësimin e projektit të Elgit Dodës dhe Alban Skënderajt./femmagazine.3klikanet.local