Nëse je adhurues i Quentin Tarantino-s, ke shijuar së fundmi “Once Upon a Time in Hollywood”, adhuron “Pulp Fiction”, “Django Unchained”, pse jo shijon edhe “Kill Bill” – ndonëse e urren dhunën dhe filmat “me gjakosje” – atëherë je zyrtarisht një nga personat që DUHET të shohë me patjetër filmat e preferuar të regjisorit të njohur.

Lista vijon:

11. Jaws – Steven Spielberg, 1975.
10. Five Graves to Cairo – Billy Wilder, 1943.
9. Unfaithfully Yours – Preston Sturges, 1948.
8. Carrie – Brian De Palma, 1976.
7. Pandora’s Box – G. W. Pabst, 1929.
6. Five Fingers of Death – Jeong Chang-Hwa, 1972
5. His Girl Friday – Howard Hawks, 1940.
4. Taxi Driver – Martin Scorsese, 1976
3. Blow Out – Brian De Palma, 1981
2. Rio Bravo – Howard Hawks, 1959.

…dhe në vend të parë:

The Good, the Bad and the Ugly – Sergio Leone, 1966.

Burimi: AnabelMagazine