Këngëtarja e estradës shqiptare, Bleona Qerreti, është rreshtuar përkrah artistëve që së fundmi kanë shprehur reagimet e tyre lidhur me vdekjen e George Floyd në Shtetet e Bashkuar të Amerikës.

Ajo në rrjetin social Instagram, ka postuar një fotografi të zezë, duke u lutur për të gjithë njerëzit me ngjyrë.

Ajo, tutje shton se shfaqja duhet pauzuar, derisa thekson se jeta e njerëzve me ngjyrë është e rëndësishme.

https://www.instagram.com/p/CA7Nfd9pcvE/

Kujtojmë se Bleona Qerreti tash e sa vjet jeton dhe vepron në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. /femmagazine.3klikanet.local