Astronautët amerikanë Doug Hurley dhe Bob Behnken kanë zbarkuar në një mision NASA dhe SpaceX në një stacion hapësinor.

Kapsula e tyre Dragon, e furnizuar dhe operuar nga ndërmarrja private SpaceX Elon Musk, ka zbarkuar në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor (ISS).

Astronautët do të duhet të presin dhe të kontrollojnë anijen e tyre përpara se të mund të zbresin dhe të bashkohen me ekuipazhet ruse dhe amerikane tashmë në ISS.

Më shumë detaje të tjera shumë shpejtë., raporton Telegrafi.