A keni në gardebobën tuaj xhinse të cilat tashmë i keni hequr nga përdorimi. Keni shtuar peshë dhe nuk ju përshtaten, ose thjeshtë u janë bërë bajat sepse i keni veshur shumë gjatë.

E po në vijim ju sjellim një video, ku jepen ide se çfarë mund të bëni me to.

https://www.facebook.com/Cosmopolitan/videos/10158722966917708/