Alban Skënderaj dhe Miriam Cani, janë dy artistët që kanë rrëmbyer zemrat e shumë adhuruesve.

Përveç muzikës së mrekullueshme, që ata sjellin për publikun shqiptarë, janë të njohur edhe për dashurinë e madhe mes tyre.

Por dita e sotme, duket të jetë e veçantë për ciftin, pasi që Miriami kremton datëlindjen.

Alban Skënderaj sot është treguar i kujdesshëm, duke ia uruar datëlindjen bashkëshortes.

https://www.instagram.com/p/CAz3aYDAWHW/

“Gëzuar ditëlindjen shpirt. Faleminderit që i jep ngjyra jetës time”, ka përfunduar postimin, këngëtari i mirënjohur.