Kantautori i njohur shqiptar, Alban Skenderaj, ka njoftuar për projektin e radhës.

Këngëtari ndau pak nga teksti i këngës, me çrast edhe ka bërë publike se ajo do të vije shumë shpejt para publiku.
“Je spirance ne detin tim. Je kripe e veres time. #seshpejti ”, ka shkruar ai.

https://www.instagram.com/p/CAxDBqpAWN0/

Kujtojmë që kënga e fundit e Albanit është lansuar para 3 muajve, dhe mban titullin “Ki mëshirë”.