Është njëri nga këngëtarët që ka rrëmbyer zemrat e shumë dhuruesve në trevat shqiptare.

Aktiv dhe atraktiv me muzikën që prodhon.

Capital T, tash e sa kohë e ka bërë të ditur se shumë shpejt do të lansoj album të ri.

“Skulpturë” është albumi që do të dal shumë shpejt, derisa disa nga këngët që do të jenë pjesë e tij, tashmë veç janë të njohura për adhuruesit e muzikës.

Capital T, tashmë e ka bërë publike se në qershor do ta lansoj projektin e shumëpritur “Skulpturë”.