Rrugëtimi i suksesshëm i kinematografisë shqiptare, po vazhdon.

Është bërë e ditur se filmi ‘Zana” në regji të Antoneta Kastratit, do të jetë pjesë e Festivalit të filmit në Sydney (SFF) dhe European Film Promotion (EFP).

Filmin ‘Zana’, është përzgjedhur si njërin ndër dhjetë filmat evropian nga regjisore gra që do të shfaqen në kuadër të programit ‘Europe! Voices of Women in Film’.